UTVECKLAS TILLSAMMANS MED OSS

Bli en del av NIBEfamiljen

Varför Nibe?

1 000

medarbetare

på NIBE i Markaryd. 

13 000

medarbetare

i koncernen.

2 000

komponenter

i varje värmepump.

500 000

värmepumpar

har tillverkats av NIBE i Markaryd.

1 000

medarbetare

på NIBE i Markaryd. 

13 000

medarbetare

i koncernen.

2 000

komponenter

i varje värmepump.

500 000

värmepumpar

har tillverkats av NIBE i Markaryd.

Hej, jag jobbar som koordinator och webbredaktör

Jag heter Sandra och arbetar på After Sales Service. Mina främsta arbetsuppgifter består av administration kring våra serviceombud och serviceavtal, samt våra system.

Employee Image
Employee Image

Hej, jag jobbar som koordinator och webbredaktör

Jag heter Sandra och arbetar på After Sales Service. Mina främsta arbetsuppgifter består av administration kring våra serviceombud och serviceavtal, samt våra system.

Hej, jag jobbar som gruppchef för operativ kvalitet

Mitt namn är Ann. Jag kommer från Markaryd och har varit anställd på NIBE sedan 2008. Idag har jag ansvar för den operativa gruppen inom kvalitet, där min roll bland annat innebär att säkerställa att våra kunder får felfria produkter.

Employee Image
Employee Image

Hej, jag jobbar som gruppchef för operativ kvalitet

Mitt namn är Ann. Jag kommer från Markaryd och har varit anställd på NIBE sedan 2008. Idag har jag ansvar för den operativa gruppen inom kvalitet, där min roll bland annat innebär att säkerställa att våra kunder får felfria produkter.

Hej, jag jobbar som innovationschef

Mitt namn är Mattias Nilsson och jag började på NIBE år 2005 som tekniskt produktansvarig för markvärmepumpar.

Employee Image
Employee Image

Hej, jag jobbar som innovationschef

Mitt namn är Mattias Nilsson och jag började på NIBE år 2005 som tekniskt produktansvarig för markvärmepumpar.

Hej, jag jobbar som IT-tekniker

Jag heter Rasmus och har varit på NIBEs IT-avdelning i 2,5 år, efter flera års praktik. Mitt jobb består av att supportera alla användare på både NIBE och våra dotterbolag med deras datorer och kringutrustning.

Employee Image
Employee Image

Hej, jag jobbar som IT-tekniker

Jag heter Rasmus och har varit på NIBEs IT-avdelning i 2,5 år, efter flera års praktik. Mitt jobb består av att supportera alla användare på både NIBE och våra dotterbolag med deras datorer och kringutrustning.

Link Image

Våra värderingar

Det är inte länge sedan som energi var något man förbrukade utan fundera speciellt mycket på det. Idag ställs det extremt höga krav på att varje energilösning ska vara innovativ, ansvarstagande och professionell. Lustigt nog ligger just de orden till grund för våra värderingar.

Läs mer
Link Image

Fördelar för dig i NIBE-familjen

Hos oss värnar vi om våra medarbetare. Att arbeta på NIBE är lika med trygghet, stabilitet och tillhörighet. Vi tror att gott samarbete är nyckeln till bra arbetsförhållanden och att det är en viktig förutsättning för företagets effektivitet.

Läs mer
Link Image

Karriär och utveckling

Vi är ett företag som lever på vår kreativitet och vårt tekniska kunnande. Det vill säga våra medarbetares kreativitet och tekniska kunnande. Därför är vi måna om att erbjuda marknadens bästa karriär- och utvecklingsmöjligheter. Det ska vara både givande och kul att jobba på NIBE.

Läs mer

Kundservice

Har du frågor kring din NIBE-produkt? Kontakta din installatör eller det företag du köpt produkten av. Hjälp finns också under support eller på telefon 0433-73000.

Information om Cookies