Familjen Sylvén

När elräkningarna blev astronomiska, fanns lösningen nere i jorden.

Mitt i den skånska myllan ligger byn Sireköpinge, med sin berömda romanska absidkyrka från 1100-talet.

I samma by och i det som en gång var folkskolan, har familjen Sylvén sin boplats sedan vintern 2002. Huset som totalrenoverades under 1980- och 90-talet är på ca 220 kvm och har ett annex med plats för verkstad och gäster.

”Husets vattenburna system värmdes upp med el. Men när den ena dyrare elräkningen efter den andra kom, så var det dags att göra något. Vi fick kontakt med en installatör som föreslog att vi skulle plöja ner slang i den stora gräsmattan på husets baksida, och installera en värmepump från NIBE. Vi var väl lite bekymrade för hur det skulle gå med träd och gräs, men det visade sig var helt i onödan. I jobbet ingick också att ta bort den gamla pannan, oljetanken och varmvattenberedaren.

Barnbarnen vill gärna att vi bygger en pool, och eftersom värmepumpen också klarar att värma den, så känns det lockande” avsluta det nöjda paret Sylvén.

Kundservice

Har du frågor kring din NIBE-produkt? Kontakta din installatör eller det företag du köpt produkten av. Hjälp finns också under support eller på telefon 0433-73000.

Information om Cookies