Familjen Lie

Lägre elräkningar – och inga luftfakturor

Familjen Lie har det charmiga huset i Torekov som sin svenska bas. De arbetar utomlands och landar här under framförallt jul- och sommarledigheten. Det stora huset är dock uppvärmt året runt.

För ett par år sen installerade man en luft/vattenvärmepump från NIBE. Den utlösande faktorn var inte bara de skenande elpriserna och de därmed höga kostnaderna för den befintliga elpannan.

– Jag brukade säga till min man att man ska inte behöva vakna av det iskalla vattnet i duschen, berättar Estelle Lie.

Genom att komplettera med NIBEs inomhusmodul säkrade man även tillgången på varmvatten. Familjen har ju också tre söner som ska duscha varje morgon.

– Att vi har valt en luft/vatten-värmepump beror inte bara på de stora kostnadsbesparingar vi gör. Det känns också väldigt bra ur en miljöaspekt.

Luft/vatten-värmepumpen är snyggt monterad bakom garaget. Installationen tog bara någon dag och nu tänker Estelle sällan på att den står där.

– Den stör inte för fem öre. En liten häck döljer den och jag har aldrig besvärats av något ljud från den. Enda gången jag egentligen behöver göra något är när jag vrider ner termostaten på inomhusmodulen, avslutar Estelle.

Kundservice

Har du frågor kring din NIBE-produkt? Då rekommenderar vi att du kontaktar din installatör eller det företag du köpt produkten av. Hjälp finns också under SUPPORT.

I annat fall når du oss på tel: 27/04/17 08:15 Just nu har vi problem med inkommande samtal. Vänligen försök igen eller maila.

 

 

Information om Cookies
Webplatskarta