Om NIBE

NIBE ingår i koncernen NIBE Industrier som finns på Stockholmsbörsen sedan 1997 och har sitt huvudkontor i Småländska Markaryd. Koncernen omfattar tre affärsområden - NIBE Energy Systems, NIBE Element och NIBE Stoves.

Affärsområdet NIBE Energy Systems har en marknadsledande position i Europa och Nordamerika inom värmepumpar och är en av Europas större tillverkare av varmvattenberedare och andra produkter för inomhuskomfort. NIBE finns representerat genom partners och dotterbolag på mer än 50 marknader runt om i världen.

NIBE Industrier

NIBE är ett svenskt företag med rötterna i Småland och har lång tillverkningstradition av produkter för både hushåll och kommersiellt bruk. Entreprenörskap och passion för företagande, satsningar på produktutveckling och företagsförvärv har lett till en kraftig expansion av koncernen, som idag omsätter tio miljarder kronor. NIBE är börsnoterat på Large Cap, Nasdaq OMX med sekundärnotering på SIX Swiss Exchange. Verksamheten bedrivs i tre olika affärsområden med cirka 10.000 medarbetare i Europa, Nordamerika och Asien. Varje affärsområde har sin egen operativa ledning som arbetar under eget resultatansvar.

Vi stödjer aktivt...

Ett narkotikafritt Sverige och Barnens rätt i samhället.